פרטי כרטיס הכניסה

על טעם ומרקם: מדעי המרקם שישאירו טעם של עוד
הכינו את בלוטות הטעם שלכם, כי בסדנה הזאת נטעם עולם שלם של מרקמים מרתקים! נבין מהו "מרקם", נטעם מאכלים בעלי מרקמים שונים ואף נכיר תחום שנקרא "טכנולוגיית מזון". וגם נחקור מרקמים ונשנה אותם: נכין חמאה, נתפיח בצק ונקציף שמנת, ואפילו נכין בּאבּל-טי טעים בטכנולוגיית מזון הלקוחה היישר מהמעבדה.

* הסדנאות מיועדות לילדים בגילי 12-6, בליווי מבוגר. כל משתתף מחויב בכרטיס. אורך הסדנה כ-90 דקות. 

הגדרות הדפדפן שלך לא מאפשרות להתקדם
יש ללחוץ על הכפתור למטה בכדי להמשיך
לרכישת כרטיסים לחץ כאן

מערכת למכירת כרטיסים